Confagricoltura Milano Lodi Monza Brianza

Konfitorët e Milan Lodi dhe Monza Brianza është një shoqatë e përfaqësimit dhe mbrojtjes, e cila organizon interesat e ngjashme dhe konvergjente të kompanive bujqësore që lidhen me sistemin politik dhe ekonomik.

Ai kontribuon në përbërjen e Konfederatës së Përgjithshme të Bujqësisë Italiane – Confagricoltura – dhe Federata Rajonale – Confagricoltura Lombardia.

Konfitorët e njeh protagonistin e prodhimit në sipërmarrësin bujqësor. Dhe ndjek zhvillimin ekonomik, teknologjik dhe social të kompanive bujqësore dhe bujqësore.

Confagricoltura është pra një aktor i rëndësishëm politik, ekonomik dhe social, ndërfaqe midis institucioneve dhe sistemit të kompanive bujqësore.

Confagricoltura është e pranishme në një mënyrë të përhapur në të gjithë territorin kombëtar, rajonal dhe provincial. Është gjithashtu e pranishme në Bruksel me zyrën e vet përfaqësuese.

Confagriculture MI-LO-MB ndahet përmes sindikatave dhe seksioneve të produkteve.

Adresë

Viale Enrico Forlanini, 23 20136 Milano

Oraret e hapjes

Adresa e postës elektronike

milano@confagricoltura.it

Numër telefoni

Tel. 02 5820701 – Fax: 02 58302218